Ford Transit L2 H2

Uw Camper op Maat wenst Jos en Anita veel plezier met hun nieuwe Ford-camper.

Na 16 jaar camperen door USA en Europa in oude campers van 27 en 28 jaar oud, wilden we onze perfecte camper laten maken. Na uitgebreid zoeken op het internet naar het juiste bedrijf, konden we in september 2020 de Ford Transit bij UW CAMPER OP MAAT brengen voor de transformatie. We wisten redelijk wat we wilden en wat we niet wilden, maar bij de verschillende keuzes wat betreft ramen, gebruik van zonnepanelen en inrichting, kwamen Marcel en zijn team steeds weer met nuttig tips en adviezen. “Kunnen we ook voor een houten tafel en aanrecht van acacia kiezen?”, vroegen wij na eerst iets anders te hebben gekozen.
“Natuurlijk”, zei Marcel “Het is niet voor niets UW CAMPER OP MAAT.”
Tijdens het bouwen stuurde Marcel regelmatig foto’s van het proces en voelden we ons erg betrokken bij de bouw. Elk tussentijdse mail van ons werd direct beantwoord, wat een vertrouwenwekkend gevoel gaf. We zijn 3 keer bij Marcel en zijn team langs geweest en het contact met het hele team was uitermate prettig.
We hebben inmiddels tijdens een prachtige week in februari de eerste reis gemaakt door Nederland en de camper voldoet nog meer dan we verwacht hadden.
Al onze kritische vrienden waren erg onder de indruk van de inrichting en de uitstraling van de camper. Onze GetAwayVan zal ons nog jaren plezier geven en daar danken we het team van Marcel voor.

Vriendelijk groet, Anita den Boer en Jos van Oost.