Over ons

Lees over maatwerk camperbouw bij Uw Camper op Maat, de garantievoorwaarden en de ervaringen van uw voorgangers.

img_3122

Maatwerk camperbouw

Om van een bedrijfbus een buscamper te maken, wordt de bus eerst gestript tot op het metaal, voordat het bouwproces kan beginnen. Het bouwproces start met het aanbrengen van isolatiemateriaal en bedrading en het plaatsen van ramen, dakluiken en eventueel een hefdak en/of een luifel. De kale bus wordt daarna voorzien van gestoffeerde wandpanelen en een bodemplaat met projectvinyl. 

Vervolgens wordt het volledige interieur ingemeten, op maat gezaagd en gemonteerd en de gewenste apparatuur geïnstalleerd. De houten delen kunnen worden gelakt of afgewerkt met HPL. Als dit klaar is, worden de bedkussens op maat gemaakt en worden de wandcontactdozen en verlichting aangesloten. 

Tenslotte kunnen de voorstoelen draaibaar worden gemaakt en is het mogelijk nog accessoires te monteren, zoals bijvoorbeeld een fietsendrager of een zonnepaneel

Onze missie

Van uw bus een droomcamper maken, waarbij het interieur naar uw smaak wordt vormgegeven en de indeling op maat wordt gebouwd.

Kernwaarden

Garantievoorwaarden

Uw Camper op Maat garandeert dat de geleverde onderdelen voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan redelijkerwijs gesteld kunnen worden en dat de onderdelen die eigenschappen bezitten die, alle omstandigheden in aanmerking genomen, voor een normaal gebruik nodig zijn. Voor alle geleverde apparatuur geldt de fabrieksgarantie vanaf datum levering.

Indien het geleverde product en/of de verrichte dienst niet voldoet aan de garantie, zal Uw Camper op Maat, na vermelding hiervan, binnen een redelijke termijn overgaan tot kosteloze vervanging of herstelling. De aanpassing, vervanging of herstelling geschiedt op de werkplaats te Hengelo en nimmer op locatie.

Wanneer de garantietermijn is verlopen zijn alle kosten voor herstel of vervanging, daaronder begrepen administratie-, verzend-, en voorrijkosten, voor rekening van de klant

20190304_170706

Waarom voor ons kiezen? Klanten vertellen het verhaal!

"Marcel heeft de camper gebouwd met de indeling die we voor ogen hadden en mooi afgewerkt. We hebben er zelf een katoenen luifel bij gekocht wat toch een ‘tent-gevoel’ geeft. We zijn net voor het eerst met onze nieuwe camper twee weken op vakantie geweest in Frankrijk en dat is ons heel goed bevallen! Het is heel fijn om snel te kunnen inpakken en vertrekken en ook om je snel te kunnen installeren op een camping. En we slapen steeds heerlijk in onze bus! We zijn er heel erg blij mee!"
Alex en Helen
"Toen we zagen wat hij allemaal kan, besloten we Marcel een ontwerp te laten maken aan de hand van onze wensen. Marcel kwam met goede ideeën en had ook tips waar we zelf niet aan gedacht hadden. Het resultaat is boven verwachting geworden. Alles is keurig afgewerkt en we zijn er erg blij mee."
Bert en Willie
"We zijn 3 keer bij Marcel en zijn team langs geweest en het contact met het hele team was uitermate prettig. We hebben inmiddels tijdens een prachtige week in februari de eerste reis gemaakt door Nederland en de camper voldoet nog meer dan we verwacht hadden. Al onze kritische vrienden waren erg onder de indruk van de inrichting en de uitstraling van de camper."
Jos en Anita
“Oktober 2018 de keuze gemaakt om hier onze bus om te laten bouwen naar een camper. Duidelijke offerte, gemakkelijk benaderbaar voor vragen, hulpvaardig bij het overzetten van de bus naar camper. In april 2019 onze camper (Opel Vivaro) opgehaald. En de camper is echt supermooi geworden. In juni/juli mee rond gereden in Scandinavië. Estelle en Marcel bedankt.”​
Johan en Marieke
“We hadden een ontwerp in gedachten dat we niet vonden bij al gerealiseerde campers en hadden onze wensen tot in detail beschreven. In de gesprekken met Marcel werd alles als begrijpelijk aangenomen, beoordeeld op maakbaarheid en zo is het ook gebouwd. Op enkele punten wist Marcel met zijn ervaring nog wat praktische aanpassingen door te voeren. Alles is keurig afgewerkt. We zijn erg tevreden met het resultaat.”​
Freek en Willy
"Toen de Opel Vivaro eenmaal was gekozen, heb ik een inbouwgesprek gehad over de indeling, apparatuur en kleuren. Overal werd aan gedacht. Daarna nog 2x langs geweest en verder het proces gevolgd met de foto’s op de site, zodat ik goed op de hoogte bleef. Nu is hij af. Perfect. En wat is hij netjes afgewerkt! De wijn neem ik mee op mijn eerste grote reis.”​
Ab
Henry Dunantstraat 180 in Hengelo

Kom zelf eens kijken!