Reviews

Richard en Paula:
Na het huren van een buscamper besloten zelf zo’n rijdend huisje aan te schaffen. We hoeven dan niet meer vooraf te reserveren en kunnen hem gebruiken wanneer het ons schikt. Qua indeling en vooral qua afmeting van het bed bleek het erg lastig iets geschikts te vinden dus het idee was geboren om een bus aan te schaffen en deze om te laten bouwen tot buscamper. Hier en daar rond gekeken en we vonden de afwerking vaak teleurstellend. Ook viel het tegen dat die camperbouwers vaak een standaard ontwerp aan je proberen te verkopen. Niet bij Marcel en zijn team. Alle campers die hij bouwt zijn anders en de wensen van de klant zijn het uitgangspunt. De camper is prachtig geworden. Helemaal naar onze zin. Afwerking is top. Het bed ligt zo lekker als thuis. De eerste tochtjes zijn gemaakt en alles werkt zoals het hoort. Marcel bedankt!

Jan Vogelaar en Wilna van den Hof:
“We waren al langer van plan een camper te kopen en in het voorjaar van 2015 hebben we Marcel Peters van Uw Camper op Maat ontmoet op de camperbeurs in Houten.
Zowel persoonlijk als wat hij maakt gaf ons een goed gevoel. We wilden een bestelbus met weinig kilometers, een trekhaak, airco en twee zitplaatsen laten verbouwen tot camper en Marcel adviseerde ons bij onze keuze. Begin juni de bus gekocht en op 24 augustus volgens afspraak als camper opgehaald.
De camper ziet er mooi afgewerkt uit en staat nu vakantieklaar voor ons eerste camperavontuur.”

Alex en Helen
Na een aantal keren verschillende campers te hebben gehuurd om uit te proberen en na een bezoek aan de camperbeurs in Hardenberg, waren we er wel uit wat we wilden én ontdekten we dat dat eigenlijk niet makkelijk kant-en-klaar te vinden was. We hebben allebei van jongs af aan met een tent gekampeerd en willen gewoon kamperen op een camping met een zo klein mogelijke bus, zonder douche en toilet, maar wel met een vast bed van 1,40 breed bij 2 meter lang in de lengte van de bus. En we wilden het graag simpel houden, niet volgebouwd met een keukenblok voor de zij-ingang en geen kunststof interieur. Toen herinnerden we ons Uw camper op maat van de beurs. Na twee oriënterende afspraken besloten we definitief dat we met Marcel in zee wilden gaan. De wachtijd viel wel wat tegen; we waren niet de enigen die een camper wilden laten maken! Marel heeft de camper gebouwd met de indeling die we voor ogen hadden en mooi afgewerkt. We hebben er zelf een katoenen luifel bij gekocht wat toch een ‘tent-gevoel’ geeft. We zijn net voor het eerst met onze nieuwe camper twee weken op vakantie geweest in Frankrijk en dat is ons heel goed bevallen! Daarvoor hadden we al wat weekenden in Nederland uitgeprobeerd. Het is heel fijn om snel te kunnen inpakken en vertrekken en ook om je snel te kunnen installeren op een camping. En we slapen steeds heerlijk in onze bus! We zijn er heel erg blij mee!

Ab Nijk:
“Toen ik in het voorjaar van 2016 op de campingbeurs in Assen langs de stand van
‘Uw Camper op Maat’ liep, viel in één keer het kwartje.
Dit was wat ik zocht, een camper met een handzaam formaat met alles wat ik nodig heb erop en eraan.
Later bij Marcel Peters in de bedrijfshal alles vrijblijvend op een rij gezet.
Hij had ook nog adressen waar je een geschikte bus kunt kopen. Helemaal goed.
Toen de Opel Vivaro eenmaal was gekozen, heb ik een inbouwgesprek gehad over de indeling, apparatuur en kleuren. Overal werd aan gedacht.
Daarna nog 2 x langsgeweest en verder het proces gevolgd met de foto’s op de site,
zodat ik goed op de hoogte bleef.
Nu is hij af. Perfect. En wat is hij netjes afgewerkt!
De wijn neem ik mee op mijn eerste grote reis.”

Agnes en Dick Baatenburg de Jong
“Op de camperbeurs in Hardenberg hebben we Marcel en zijn team ontmoet. De door hen gemaakte buscamper sprak ons erg aan. We hebben direct een afspraak gemaakt om ons verder te laten informeren.
Naar aanleiding hiervan hebben wij besloten om zelf een bus aan te schaffen en die door hen om te laten bouwen tot een camper. Marcel heeft ons bij alle ins en outs bijzonder prettig en goed geholpen. Zowel bij de aanschaf van de bus als de te gebruiken materialen bij de inbouw. Ook bij het papierwerk van de RDW en de aangifte BPM.
De bus voldoet goed aan onze verwachting en wij zijn er erg blij mee.”

Ronald de Vries:
“Een jarenlange droom met eigen camper te overwinteren in Spanje is in vervulling gegaan. Uitgangspunt bij het ontwerp was een camper met zes zitplaatsen, drie vaste slaapplaatsen en alle comfort. Een eenvoudige schets was voor Uw Camper op Maat genoeg om tot een schitterende resultaat te komen. De afstand Hengelo-Amsterdam was geen enkele belemmering in de communicatie. We zijn perfect op de hoogte gehouden van de vorderingen d.m.v. mails met foto’s. Kortom: zeer tevreden met het resultaat!”

Hennie en Antje:
“We zijn erg blij met de inbouw van onze Ducato. Alle ruimte is optimaal benut. En we zijn erg blij met het meedenken over o.a. de aangeschafte camperstoelen en de indeling. We waarderen het ook dat je altijd de tijd nam om ons te woord te staan. Kwamen wij er even niet uit of wilden we op het laatst toch nog net iets anders, dan loste je dit met ons op. Wij gaan genieten! Super bedankt, ook voor het lekkere wijntje!”

Jan en Riky:
“De samenwerking met Marcel hebben wij als heel prettig ervaren; rustig, vriendelijk en deskundig. Hij nam altijd de tijd om samen tot goede oplossingen te komen. We werden goed op de hoogte gehouden tijdens de bouw. Wij zijn uitermate tevreden met het resultaat. Een mooie camper op maat voor ons!”

Frans en Gerda Welkamp:
“In april 2017 brachten we onze Opel Vivaro bedrijfsbus naar Uw Camper op Maat.
8 weken later was de bus compleet omgebouwd tot camper. Onze wensen wat betreft inrichting, verlichting, kleur, enz. zijn prachtig gerealiseerd. Mooi geïsoleerd en aangekleed. We zijn bijzonder blij met onze camper. Het contact met Marcel Peters ging heel goed. Snelle beantwoording van vragen en prettige samenwerking. Ook nadat we heel Noorwegen door waren gereden en nog een aanpassing wilden kon dat snel worden gedaan. Topwerk en topservice ! ”

Bert en Willie van Doorne
Nadat onze VW T2 gerestaureerd was, werd het tijd om de binnenkant aan te pakken. Dat wilden we oorspronkelijk zelf doen. Om ideeën op te doen gingen we o.a. naar de camperbeurs in Hardenberg. Hier kwamen we in contact met Marcel Peters van
‘Uw Camper op Maat’. Toen we zagen wat hij allemaal kan, besloten we Marcel een ontwerp te laten maken aan de hand van onze wensen. De uitstraling moest wel jaren 70 blijven! Marcel kwam met goede ideeën en had ook tips waar we zelf niet aan gedacht hadden. Het resultaat is boven verwachting geworden. Alles is keurig afgewerkt en we zijn er erg blij mee.

Jan en Géke:
Wij willen even laten weten dat jullie topwerk hebben geleverd. Wat is de bus mooi geworden! Heel netjes allemaal. En het keukenblok ook mooi afgewerkt. Echt heel blij mee. We hebben het in etappes laten doen en elke keer werd het mooier. Leuk!

Rien en Denise Koopmans:
“Het eerste weekendje weg met onze camper zit erop. Hij bevalt prima en is goed naar onze wensen ingericht.
Wij zijn dan ook zeer tevreden en heel blij met onze camper.”

Lucy en Peter:
“Marcel Peters dacht goed mee met onze wensen en had goede tips. De afspraken werden nagekomen en de werkzaamheden werden conform de planning uitgevoerd. Kortom wij waren en zijn zeer tevreden”

Tienke Slaman en Rob van Delft:
“We zijn nu een paar keer met onze nieuwe camper weggeweest en het bevalt prima.
We genieten volop.
Als we ergens mee zitten, of als we iets niet snappen bellen we Marcel en dan is het zo opgelost.
Ook tijdens de inbouw werden we op de hoogte gehouden van de voortgang.
We zijn heel tevreden over het hele proces.”

David en Rian:
“Wij wilden een onopvallende buscamper, maar wel één met alle comfort. Het team van ‘Uw Camper op Maat’ heeft dat op uitstekende wijze gerealiseerd.”

Roel Lankhuizen:
“In november 2015 kocht ik een VW-T5. Mijn oude camper, een T4 uit 1991, was ‘op’ en bovendien mocht ik er Rotterdam niet meer mee in i.v.m. de nieuwe milieu-zone. Daarvoor had ik na een oriënterend bezoek ‘Uw Camper op Maat’ al gekozen als bouwer.
Reden: prettige persoonlijkheid en nette afwerking. En van die keus heb ik geen spijt gekregen. Er is goed met Marcel Peters te overleggen. Ook tussentijds reageert hij snel op belletjes en mails. Werkt gedegen en levert een nette camper af.”

Marjan Meddens:
“We waren op zoek naar de ideale 2e hands camperbus, maar we konden geen bus naar onze smaak vinden. Het door “Uw Camper op Maat” laten ombouwen van een niet al te oude bedrijfsbus tot een camper, blijkt een ideale oplossing. Temeer daar de medewerkers van “Uw Camper op Maat” hun naam eer aan doen en bereid zijn uit de vele opties de beste variant te kiezen. Dit in combinatie met een “Twentse” degelijkheid maakt dat we Marcel Peters van harte aanbevelen”

Marlies van Veen:
Vandaag de tot minicamper omgebouwde Ford Transit Connect opgehaald! Het Op Maat gemaakte eindresultaat is echt fantastisch geworden. De beperkte ruimte in de voormalige bedrijfswagen is optimaal benut door Marcel en dit heeft vast veel hoofdbrekens gekost! Regelmatig hebben we dan ook contact gehad over de mogelijkheden en onmogelijkheden wat de inbouw betreft en altijd weer kwam Marcel met een oplossing. De vorderingen waren ook goed te volgen door de foto’s hiervan via de mail. Heel blij was ik met de hulp bij het invullen van de BPM-formulieren door Marcel en het wegwijs maken bij diverse instanties. Dit heeft mij een aanzienlijk geldbedrag bespaard. Ook de gebruiksaanwijzing over de bediening van het een en ander komt goed van pas. En alsof dit nog niet genoeg is ligt er ook nog een fles wijn tot besluit te wachten! Het genieten kan beginnen.
Dank je wel Marcel!

Harry en Jansje Lunshof:
“Wij zijn al een weekend met de camper weggeweest. Het is ons heel goed bevallen.
Wij hebben alles uitgeprobeerd, zoals het kooktoestel, de verlichting, de luifel en het bed natuurlijk. Wij hebben er heerlijk op geslapen.
De bus rijdt heel fijn, al moesten we eerst nog wat wennen aan de afmetingen van de bus. Wij vinden dat hij van binnen heel mooi is afgewerkt.
Binnenkort gaan we weer een paar dagen met de bus op pad en daar verheugen wij ons nu al op.
Wij vinden dat we met de aankoop van deze bus een goede keus hebben gemaakt, waar wij geen spijt van zullen krijgen.”

Jaap te Velde:
Na een bezoek aan “Uw Camper op Maat” op de beurs in Hardenberg (sept. 2016) werd de wens naar een camperbus weer groot.
We wilden een bus die ook in parkeergarage past en een volwaardige camper is voor twee personen en Marcel Peters gaf daarbij goede informatie en tips.
Na het aanschaffen van een Opel Vivaro L2 H1 met twee zijdeuren kon ik aan de slag. Met de tweede zijdeur is het handig wisselen van de watertanks en gasfles.
Het idee om zelf veel aan de bus te bouwen is zeer goed gelukt. Gebaseerd op de voorbeelden van “Uw Camper op Maat” en met advies van Marcel werd de ombouw een mooi project. Het resultaat is een prachtige bus om mee te kamperen.

Bram en Heleen:
“Afgelopen jaar zijn wij bezig geweest met het zelf bouwen van een camper. Dat ging op zich heel goed, maar sommige klussen wil je liever door iemand met ervaring gedaan hebben. ‘Uw Camper op Maat’ heeft voor ons alle bovenkastjes, een legbakje en een uitschuifbare tafel gemaakt en nieuwe kunststof panelen achter de voorstoelen en een fietsendrager geplaatst. We zijn eerst langs geweest om te bespreken wat we wilden, waarbij er goed met ons werd meegedacht. Daarna gingen zij voor ons aan de slag. We hoefden niet lang te wachten voor het af was, en het eindresultaat is prachtig. Wij zijn erg tevreden!”

Henk en Henriette Meijer
Samen met Marcel en zijn collega’s hebben we onze camper gerealiseerd en het resultaat mag er zijn. We hadden bij de ombouw wat specifieke wensen en wilden dus ook echt een “camper op maat”. Marcel dacht constructief met ons mee en luisterde goed naar onze wensen en nam daarvoor ruim de tijd. Afspraken werden nagekomen. De planning stond wat onder druk waardoor we nog even terug moesten met de camper maar ook dat werd goed opgepakt.

Bert van Wijk en Lia Lodel
“We zijn erg tevreden over de inbouw. Prachtige afwerking. In samenwerking met uw camper op maat, hebben wij de mooiste camper! Met dank aan Marcel en Estelle.”

Johan en Marieke
Oktober 2018 de keuze gemaakt om hier onze bus om te laten bouwen naar een camper. Duidelijke offerte, gemakkelijk benaderbaar voor vragen, hulpvaardig bij het overzetten van de bus naar camper.
In april 2019 onze camper (Opel Vivaro) opgehaald. En de camper is echt supermooi geworden. In juni/juli mee rond gereden in Scandinavië. Estelle en Marcel bedankt….

Riet en Reinier
Onze eerste campervakantie was top. We hebben een mooie rondreis gemaakt door Frankrijk.
We hebben ook veel bekijks gehad naar onze camper van zowel Fransen als Nederlanders.
Wij zijn zelf ook vol bewondering hoe mooi jullie dat allemaal gemaakt hebben. En alles functioneert prima. Nogmaals hartelijk bedankt voor alles en hartelijke groeten ..

Kees en Froukje

Sinds april dit jaar (2023) genieten we enorm van onze Peugeot Boxer die door Marcel en Tinka van een tweede handsbestelbus is omgetoverd tot een buscamper die helemaal past bij de indeling en details die we wensten. Talloze weekenden dit jaar en onze reis van 5 weken in Scandinavië deze zomer bevestigden dat zij onze bus omgebouwd hebben zoals we graag wilden. Ook bij opstartprobleempjes zijn Marcel en de zijnen heel behulpzaam om deze op te lossen. De rustige manier van meedenken, het altijd welkom voelen om veranderingen te bespreken en de ombouw te volgen vinden we heel prettig. We kunnen Marcel en zijn team van harte aanbevelen.